Referentie trouwringen met vingerafdruk

De trouwringen van Annet en Tom
Onze Ringen

Wij zijn mensen die niet van standaard houden, maar altijd iets aparts zoeken, wat niet iedereen heeft of draagt.

Toen wij besloten om te gaan trouwen zijn wij via internet op zoek gegaan naar iets exclusiefs. Hierbij kwamen wij uit op de site van Jan van den Bragt. Het leek ons mooi om de vingerafdruk van elkaar in de trouwring terug te zien. Wij besloten toen om een afspraak te maken met deze edelsmid. Aangezien wij in Maarssen (vlakbij Utrecht) wonen was dit niet echt naast de deur, maar omdat deze edelsmid de enige is in Nederland die dit doet, was dat voor ons geen probleem.

Na daar hartelijk welkom te zijn geheten hebben wij een en ander bekeken. Al snel waren wij eruit en besloten de trouwringen met exclusieve afdruk te bestellen. Overigens waren wij ook zeer onder de indruk van het schilderwerk van zijn vrouw. Enorm mooie schilderijen welke wij zeker in ons achterhoofd houden, maar dat ter zijde.

Vervolgens hebben wij de ringen twee weken voor onze bruiloft (14 juli) bij hem opgehaald. Echt geweldig mooi en precies op maat.

Enorm tevreden en gelukkig zijn wij met deze schitterende trouwringen, er gaat dan ook geen dag voorbij dat wij even naar onze ringen kijken.

Groetjes
Annet en Tom,
Maarssen

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten