Bijhorende sieraden

Speciale sieraden

Uiteraard kan ik bij jullie trouwringen ook bijpassende andere sieraden maken, eventueel aan de hand van een eigen ontwerp. Hieronder staan enkele voorbeelden van bijpassende sieraden.

Kijk voor meer inspiratie op mijn website www.specialesieraden.com.

 

Oorbellen

Trouwring met bijbehorende oorbellen

Trouwring met bijbehorende oorbellen

Vaak worden bij trouwringen bijpassende oorbellen uitgezocht. In mijn collectie heb ik veel verschillende modellen gouden oorbellen. Vaak heel strak tot oorbellen met een organische structuur. Natuurlijk kan ik ook vanuit een eigen ontwerp unieke oorbellen vervaardigen.

Kijk voor meer modellen op de pagina ‘oorbellen’ van www.speciaalsieraad.com.

 

 

 

Colliers

Collier

Collier

In colliers (halssieraden) worden ook vaker pareltjes gebruikt, dit in combinatie met zilverdraad of gouddraad. Het voordeel van deze dunne draad is, dat het goed te buigen is en daarom perfect om de hals van de vrouw valt. Deze parelcolliers zijn geweldig voor op de huwelijksdag, maar daarna zijn ze ook heel goed draagbaar. De parels zijn in verschillende kleur te krijgen: wit, lichtblauw, donker (paarlemoerkleur), e.d. Leverbaar met bijpassende oorbelletjes.

Kijk voor meer modellen op de pagina ‘colliers’ van www.speciaalsieraad.com.

Armbanden

armband met trouwringen

armband met trouwringen

Ook armbanden zijn zeer geschikt om te combineren met de trouwringen. Zie hier een voorbeeld van een prachtige combinatie.

Kijk voor meer modellen op de pagina ‘armbanden’ van www.speciaalsieraad.com.

 

 

 

Manchetknopen

manchetknopen

manchetknopen

Ook de manchetknopen worden vaak gekozen in dezelfde stijl als de trouwringen.

Reacties gesloten