Referentie trouwringen

De trouwringen van Kinita en Martijn
Geen standaard trouwringen
Wij zijn allebei nogal kieskeurige mensen en houden niet echt van ‘standaard’ dingen, dus toen het idee langzaam opborrelde om te gaan trouwen stonden (en staan nog steeds) we voor een uitdaging. Mijn eerste reactie was dat ik wel een bijzondere ring wilde, we hebben allebei een interesse in oudheid en fantasie en dat wilden we ook graag terug zien in onze trouwringen. Bij de juwelier had ik wat folders gehaald, maar we kwamen er al snel achter dat dat niets voor ons was. Die ringen die we leuk vonden waren erg duur en voor een ‘standaard’ model vonden we dat veel te veel geld. Ik was ook naar de boekhandel geweest en had wat van die dikke tijdschriften gehaald om ideeën op te doen. Daar kwamen we het adres van Jan van den Bragt tegen. Gelijk even naar de site gesurft en wij waren op slag verliefd, dus een afspraak gemaakt.

Romantisch weekend Valkenburg
Wij besloten om dan ook maar gelijk het weekend in Valkenburg door te brengen, een heerlijke stad waar wij graag vertoeven. Bij Jan aangekomen werden we zeer gastvrij onthaald, we voelden ons al stiekem een beetje een prins en prinsesje, en konden we een kijkje nemen bij de prachtige sieraden die hij maakt. We hoefden geen lang verhaal te vertellen om duidelijk te maken wat wij zochten in een trouwring, en we hebben een prachtig idee om papier gezet. Tot onze grote verbazing waren de kosten niet eens hoog!! Doen dus!! Helemaal in jubelstemming zijn we toen Valkenburg ingegaan en wat een weekend hebben we gehad.

Witgouden trouwringen van Kinita en Martijn

Witgouden trouwringen van Kinita en Martijn

Schitterend eindresultaat
Dan komt het moment daar dat we de trouwringen voor de eerste keer te zien krijgen, wij waren nog nooit zo zenuwachtig geweest. En het resultaat liegt er niet om, ze zijn helemaal het einde en passen perfect bij ons. We hebben niet voor een diamantje gekozen maar voor een vingerafdruk van elkaar en dat geeft de ring iets heel bijzonders en persoonlijks. Na het ophalen van de ringen zijn we natuurlijk nog even Valkenburg ingedoken en naar de Kasteelruïne geweest en daar viel het ons op dat het er wel op leek alsof de ring uit minuscule blokken mergel was gemaakt. Wij zijn helemaal weg van onze ringen en hebben naast het feit dat we nu unieke trouwringen hebben ook nog eens een heerlijke tijd doorgebracht in een prachtige stad. Nu de rest voor de bruiloft nog!!!!

 

Groetjes
Kinita en Martijn,
’s Hertogenbosch

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten