Referentie trouwringen met vingerafdruk

De trouwringen van Maartje en Ryan
Lieve Maria en Jan,


We zijn zo gelukkig samen. Alles is zo mooi verlopen. De trouwdag was echt de mooiste dag van ons leven. Alles ging zoals we hoopten. Jullie hebben ook een groot deel uitgemaakt van ons geluk ook al waren jullie er zelf niet bij. Jullie kunst heeft onze dag verrijkt. De trouwringen worden nog elke dag bewonderd. Echt iedereen vindt ze mooi. Ze zijn gegeven door een klein prachtig meisje van 1,5 jaar op onze trouwdag. Was echt fantastisch! Ik voel mijn man als ik naar mijn trouwring kijk. Dat is toch het mooiste wat een trouwring kan doen.

Het schilderij van je vrouw Maria Verstappen is SCHITTEREND!! Het is precies zoals Ryan en ik hoopten en nog meer. Het hangt boven onze eettafel en we kijken er beide heel veel naar. Je kan gewoon de energie voelen van ons als inspiratie en van jouw Maria als kunstenares. Het schilderij danst en straalt liefde en duidelijkheid uit. We zijn heel blij dat mam ons dit kado heeft gedaan.

Al met al willen wij jullie nog een keer ontzettend bedanken. Wij komen jullie zeker nog een keer opzoeken als we in Limburg zijn. En misschien zien we elkaar nog wel bij voorstellingen van Scapino Ballet.

Heel veel liefs.
Maartje Hermans,
Rotterdam

 

Lieve Jan,

We zijn zo ontzettend gelukkig als man en vrouw. En de mooie wit gouden ringen met onze vingerafdrukken erin aan onze vingers is daar een bewijs van. Ik voel mijn man in mijn ring en Ryan voelt mij in de zijne, elke keer als we naar onze ringen kijken. Onze vingerafdrukken dragen we met zoveel liefde .We zijn zelf kunstenaars. Balletdansers bij het Scapino ballet, dus voelde we ons meteen op de goede plek toen we bij jou in het atelier kwamen. Je juwelen zijn prachtig, eerlijk en puur en dat sprak ons meteen aan. Je bent een echte kunstenaar. Je luisterde naar onze wensen en we wisten meteen dat jij onze trouwringen moest maken. Alle mensen zijn uniek en jij hebt een gave om dat in je ringen te laten zien. Ze zijn helemaal met de hand gemaakt en met heel veel liefde. Jij en je vrouw hebben ons met een warm hart ontvangen, en nu gaan wij met een warm hart verder genieten van onze ringen. Ik zou het fantastisch vinden om een keer samen te werken en juwelen en dans samen te laten spreken. Volgens mij heeft nog nooit iemand dat gedaan. Wie weet?

Heel erg bedankt,
Liefs Ryan Lawrence

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten