Referentie trouwringen

De trouwringen van Laura en Mike
Unieke trouwringen helemaal naar Canada
Ik was weg van de trouwringen in een tijdschrift die een vriendin uit Nederland naar me opstuurde. Ik  heb meteen de website bezocht en Mike de ringen laten zien. Ook hij was ook meteen erg enthousiast.Wij hadden elkaar op vakantie leren kennen en het was meteen liefde op het eerste gezicht.Er was geen sprake van dat ik deze kerel zou laten gaan.  Ik waagde het erop en verliet Nederland met twee koffers en een boek.
Dat is ondertussen drie jaar geleden en ik heb er geen seconde spijt van.We hebben de trouwringen vanaf de website besteld en met de post ontvangen.

Ze waren in werkelijkheid nog veel mooier dan op de foto..super!!! Het huwelijksfeest was onvergetelijk.

Nogmaals bedankt vanuit Canada voor onze prachtige trouwringen! Een ring om je hele leven te blijven dragen.

We vinden ze echt helemaal geweldig!luchtpost trouwringen

Bedankt!

Laura Jansen en Mike Coyle
Ottawa, Canada

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten